Servicetekniker, inriktning kyla

2017-10-31

Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som har arbetat som kyltekniker i några år, till ett spännande företag på frammarsch! Bemt AB har de senaste åren expanderat från ett kontor i Malmö på sex medarbetare till att nu uppgå till över 50 medarbetare i Sverige.

 

Hur ser arbetsdagen ut?
Som kyltekniker ansvarar du för installationer och reparationer av kylsystem. Kunderna finns inom ett stort spann mellan små butiker till större industrier. En vanlig arbetsdag befinner du dig ute hos kund och felsöker problem, gör behovsanalyser och föreslår lösningar till kunden med ett konsultativt förhållningssätt. Det ligger på ditt ansvar att bl.a. ge kostnadsförslag till kunden och att slutligen montera kylsystem enligt överenskommelse. Målet är att generera nöjda kunder och merförsäljning genom snabb service, konsultativ rådgivning och kostnadseffektiva förslag. Arbetet innebär mycket eget ansvar och innebär att du ställs inför nya situationer dagligen, vilket gör att du får möjlighet att använda din goda problemlösningsförmåga för att förstå tekniska problem.

Vem är du?
Är du en öppen person som gillar tekniska utmaningar? Är du bra på att bygga långsiktiga relationer och duktig på att förmedla entusiasm? Då har du personligheten vi letar efter!
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har arbetat som kyltekniker ca 2-5 år och har erfarenhet från branschen, samt har kylcertifikat kategori 1. Det är meriterande med en kylteknisk utbildning inom Co2 och/eller elbehörighet.
Du kommer snabbt in i arbetet om du har ett tekniskt intresse och kompetens samt grundläggande datavana. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda och du förstår skriftliga instruktioner på engelska. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder Bemt AB?
Bemt AB erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner så som tjänstebil, friskvårdsbidrag etc. Bemt AB satsar på återkommande events för sina anställda och är mån om att du ska trivas på jobbet. Mera information om bemt gå in på www.bemt.nu 


Ansökan

Vid frågor kontakta Fredrik Lindqvist 0720-76 87 09 eller maila till fredrik.lindqvist@bemt.nu Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tidigare nyheter