Servicechef / Service Manager

2017-04-11


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Chef till vår serviceavdelning som ansvarig för våra åtaganden i form av service, drift & underhåll samt installationer inom våra affärsområden.

Fastighetsteknik som omfattas av följande områden Ventilation, Kyla, El, Tryckluft OVK, Luftinjustering, vi finns för närvarande på följande orter Malmö, Stockholm, Kristianstad. Vi jobbar även med Service management system till våra rikstäckande kunder.

Tjänsten innebär att leda det dagliga arbetet inom serviceavdelningen och ett operativt ansvar för verksamheten. Du arbetar aktivt för att upprätthålla och förstärka relationen till våra kunder och rapporterar ditt arbete till ledningen. Du har personalansvar för servicetekniker, arbetsledare idag 26 personer, och deltar i arbetet med att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt och processer.


Kvalifikationer
För att lyckas tror vi att du har en stark drivkraft att leda och utveckla andra människor. Du är också en lagspelare, kan hålla många bollar i luften samt har lätt för att kommunicera både internt och externt.

För att passa i denna roll hos oss tror vi du har en teknisk bakgrund, starka ledaregenskaper, förståelse för företagsekonomi och ett stort intresse för affärer och människor. Du har vidare mycket god datorvana, är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av serviceerfarenhet likt vår.

För rätt person finns stora möjligheter till vidareutveckling i ett engagerat och professionellt företag i en expansiv fas. Bemt AB är en solid arbetsgivare med en trivsam arbetsmiljö


Ansvarsområden

  • Budget och resultatansvar, inkl. analys och utveckling av resultat
  • Ansvar för att utveckla och driva avdelningen
  • Säkerställa god kvalitet och uppnå uppsatta service och leveransmål
  • Ge stöd, uppmuntran och utveckla medarbetarna att nå uppsatta mål och budget
  • Skapa en arbetsmiljö med god teamkänsla där varje medarbetare trivs och blir sedd
  • Ansvarar för löpande personal, arbetsmiljö och ledningsfrågor
  • Kundansvarig för lokala avtal/kontrakt
  • Utföra och stödja säljorganisationen med affärsmässiga bedömningar av offerter/anbud samt företräda företaget vid förhandlingar
  • (Presentera utveckling av eget område månatligen till ledningen)

 


Om bemt

bemt är ett teknik, service och konsultbolag med huvudkontor i Malmö. bemt har 50 talet anställda och finns med kontor i Kristianstad och Stockholm. bemt är uppdelat i olika avdelningar bestående av ventilation, kyla, tryckluft och Service management system. Inom alla avdelningar jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsult tjänster

Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag med etableringar i hela landet. bemt fastighetsservice ingår i bemt gruppen som idag består av flera bolag; bemt fastigheter, VVS installatören i Malmö AB och Veco international. bemt gruppen omsätter över 150 miljoner med 70 talet anställda.

 

Ansökan sändes till nicklas@bemt.nu

 

 


Tidigare nyheter