Servicekoordinator - Service management system

2018-06-28

Om jobbet:


Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som har arbetat med kundservice, till ett spännande företag på frammarsch! www.bemt.nu


Hur ser arbetsdagen ut?

Som servicekoordinator ansvarar du för att service och reparationer utförs enligt kundens behov. Kunderna finns i en portal (SMS - service management system) som även innefattar ett rikstäckande nätverk av serviceleverantörer. En vanlig arbetsdag på SMS-avdelningen innehåller bokningar av nya ärenden, kontakt med serviceleverantörer och återkoppling till kund. Målet är att generera nöjda kunder och merförsäljning genom snabb service och kostnadseffektiva förslag. Arbetet innebär mycket eget ansvar och innebär att du ställs inför nya situationer dagligen, vilket gör att du får möjlighet att använda din goda kommunikationsförmåga för att förstå kundens behov.


Vem är du?

Är du en driven person som gillar utmaningar samt att ha många bollar i luften? Är du bra på att bygga långsiktiga relationer och duktig på att förmedla förtroende? Då har du personligheten vi letar efter!

Vi ser gärna att du har arbetat med kundservice, meriterande om det är inom teknik, och har en förmåga för kommunikativt arbete. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du är bekväm i ditt sätt att kommunicera. Det är även meriterande med en datorvana utöver det grundläggande.

Du kommer snabbt in i arbetet om du har ett intresse för service och försäljning, där teknisk kunskap är ett plus. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda och du kommunicerar på ett effektivt sätt. Körkort är ett krav. Gymnasiekompetens är ett krav.

Placering: Malmö


Vad erbjuder bemt AB?

bemt AB erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner så som friskvårdsbidrag etc. bemt AB satsar på återkommande events för sina anställda och är mån om att du ska trivas på jobbet. Mera information om bemt gå in på www.bemt.nu


Ansökan

Skicka ansökan med CV samt personligt brev till fredrik.jonsson@bemt.nu. Vid frågor, maila till Fredrik Jönsson. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Tidigare nyheter