Kyltekniker/Möntör


Vi söker nu fler ansvarsfulla och drivna kyltekniker / montörer  till vår expanderande verksamhet.


Om jobbet:

Du skall vara en kreativ problemlösare, vara proaktiv och ha en god branschvana som servicetekniker samt montör. Som det lag vi är så är det till stor fördel att du är en god lagspelare. Du skall kunna arbeta tillsammans med arbetskamrater och du skall även kunna arbeta självständigt.
Bemt erbjuder kompletta tjänster som täcker hela kedjan, från konsultation & försäljning till installation & underhåll, och därför blir du en viktig kugge för att kunder ska känna sig trygga med oss som leverantör. Vi har kunder i hela Sverige så det kommer förekomma en del resor i tjänsten, men är huvudsakligen i Malmöregionen.


Kontaktperson:
Projektledare Nicklas Andersson
E-post: nicklas.andersson@bemt.nu
Telefon: 0720-77 77 68

Bemt AB är ett teknik-, service och konsultbolag med huvudkontor i Malmö.
Med 90-talet medarbetare, lokalkontor i Kristianstad & Stockholm, egna dotterbolagen VECO International AS och VVS Installatören AB samt gediget och välorganiserat rikstäckande kontaktnät jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsult tjänster åt våra kunder som främst återfinns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag med etableringar i hela landet.
Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör av service, projektering och installation av kyla, ventilation, el, VVS och tryckluft.
Vi erbjuder även teknik konsultation inom dessa områden.


Tidigare nyheter