Projektledare


Är du en driven person med stort eget ansvar och engagemang? Drivs du av struktur och att vara ordningsam? Här får du chansen att utvecklas som projektledare i ett växande service- och entreprenad-företag inom energibranschen!
Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval!

Bemt AB är ett teknik-, service och konsultbolag med huvudkontor i Malmö.
Med 90-talet medarbetare, lokalkontor i Kristianstad & Stockholm, egna dotterbolagen VECO International AS och VVS Installatören AB samt gediget och välorganiserat rikstäckande kontaktnät jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsult tjänster åt våra kunder som främst återfinns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag med etableringar i hela landet.
Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör av service, projektering och installation av Kyla, Ventilation, EL, VVS och Tryckluft.
Vi erbjuder även teknik konsultation inom dessa områden.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare inom Ventilation kommer ditt ansvar att sträcka sig över hela installations-processen, från början till slut. Detta kan innebära arbetsuppgifter som kalkyl, tidplaner, beställningar, budget mm.  Du kommer att planera arbetet för montörer och vara ansvarig för att projekten utförs med rätt kvalité under bestämd tidsplan. En projektledare arbetar delvis självständigt med allt vad projektledning innebär så att uppsatta mål uppnås och att kundens krav och mål eftersträvas, men även i grupp med andra projektledare. Som Projektledare kommer du att arbeta mot en stor variation av kunder och leverantörer, utveckla befintliga kontakter samt skapa nya möjligheter.
Denna tjänst innefattar bland annat:
•    Upphandling/Avrop – Planering – Utförande av projekt
•    Delegation
•    Budget- och kalkyleringsansvar


Din profil
I rollen som Projektledare krävs det att man ser stor vikt på struktur och är ordningsam i sitt arbete. Du som Projektledare ska ha ett affärstänk och ha en bra förståelse för verksamhet. Då du kommer driva flera projekt framåt samtidigt ser vi att du trivs med många bollar i luften. Du skall vara tekniskt intresserad och gärna ha en bra kunskap inom ventilationsområdet. Flerårig erfarenhet inom området är en stor fördel. Kunskaper inom AutoCad är också en merit.
Vidare ser vi att du är driven, intresserad och engagerad i ditt arbete.

Krav:
•    Svenska i tal och skrift
•    Körkort B
•    God förståelse för ekonomi.
Meriterande:
•    Längre erfarenhet som projektledare
•    Kunskaper inom Auto Cad

Kontaktperson: Torbjörn Zaar
E-post: torbjorn@bemt.nu
Telefon: 040-636 74 14


Tidigare nyheter