Elektriker


Inriktning Service, installation, felsökning samt ombyggnad.
Vi söker nu fler ansvarsfulla och drivna serviceelektriker till vår expanderande verksamhet.

Om jobbet:
Som servicetekniker på bemt AB får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Vi tror mycket på att ge möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt ge ett större ansvar.
Bemt el-teknik arbetar med el-entreprenader inom både nyproduktion och renovering, i både stora och små projekt. Vi tar hand om allt från projektering, offerter och ritningar ända fram till färdigställd installation. När det handlar om, om- och tillbyggnationer samt små och stora service- och reparationsarbeten är vi också en trygg partner där vi tar ansvar från felsökning till en väl fungerande anläggning.

Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Vi finner det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt såväl som i team med dina kollegor.
Du har god erfarenhet av att jobba inom el-facket, är uppdaterad vad gäller ny teknik samt upplevs som en kreativ problemlösare inom ditt område. Du är teknisk lagd och villig att lära av andra, men också att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet. Vi värdesätter din förmåga att arbeta strukturerat.
Körkort är ett krav.

Vi erbjuder nu en möjlighet för dig med rätt kvalifikationer och egenskaper att få vara med i vårt fantastiska gäng, med mycket god stämning, ett intressant och utmanande arbete.

Intresserad?
Ansök direkt genom att skicka ansökan till:

Kontaktperson: Basel Hleihel
E-post: basel.hleihel@bemt.nu
Telefon: 040 669 04 77

Bemt AB är ett teknik-, service och konsultbolag med huvudkontor i Malmö.
Med 90-talet medarbetare, lokalkontor i Kristianstad & Stockholm, egna dotterbolagen VECO International AS och VVS Installatören AB samt gediget och välorganiserat rikstäckande kontaktnät jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsult tjänster åt våra kunder som främst återfinns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag med etableringar i hela landet.
Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör av service, projektering och installation av kyla, ventilation, el, VVS och tryckluft.
Vi erbjuder även teknik konsultation inom dessa områden.


Tidigare nyheter