Kylmontör Stockholm

Vem är vi?

bemt kylentreprenad arbetar med montage inom både nyproduktion och renovering, i både stora och små projekt. Vi tar hand om allt från projektering, offerter och ritningar ända fram till färdigställd installation. När det handlar om, om- och tillbyggnationer samt små och stora service- och reperationsarbeten är vi också en trygg partner där vi tar ansvar från felsökning till en väl fungerande anläggning.
Vår bredd och storlek ger oss möjlighet att utföra alla kylarbeten i såväl mindre bostadshus till större objekt som kontors- och affärslokaler eller industrifastigheter.
Vi erbjuder även serviceavtal som vi anpassar efter kundens behov, vilket ger trygghet på ett kostnadseffektivt sätt.
Vi arbetar tillsammans med vår kyl, ventilations samt VS-avdelning i gemensamma projekt.

Vem är du?

Du skall vara en kreativ problemlösare, serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt såväl i team som med dina kollegor. Du har god erfarenhet av att jobba med kyla/värme, är uppdaterad vad gäller ny teknik samt upplevs som en kreativ problemlösare inom ditt område. Vidare är du är teknisk lagd och villig att lära av andra, men också att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet.

Vad förväntar vi oss av dig?

bemt erbjuder kompletta tjänster som täcker hela kedjan, från konsultation & försäljning till installation & underhåll, och därför blir du en viktig kugge för att kunder ska känna sig trygga med oss som leverantör. Vi har kunder i hela Sverige så det kommer förekomma en del resor i tjänsten, men är huvudsakligen i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder:

Vi är ett härligt gäng som söker dig som arbetar inom kyla, vi erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.

Förmåner som erbjud är bl.a:

•                 Friskvård

•                 Utbildningsmöjligheter

•                 Karriärsteg

•                 Team-aktiviteter

•                 Företagshälsovård

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här:

Kontaktperson:
Projektledare Dennis Persson
E-post: dennis.persson@bemt.nu
Telefon: +46 406 69 04 85

jobbkategorier: Kyltekniker Montör
anställningsformer: Tillsvidareanställning
lönetyper: Marknadsmässig månadslön
kompetenskrav: Kylcertifikat
IT-kunskaper: Grundläggande
språkkunskaper: Svenska
områden: Stockholm
körkort: B-Körkort
övriga meriter: Arbeta självständigt El Kyla Styr- och reglerteknik.
Sorry! This job has expired.