Elteknik

EL

Vi är en fullservicepartner inom elinstallation och eftersträvar långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Service

Vi hanterar allt inom service.
Vi erbjuder även serviceavtal som vi anpassar efter era behov vilket ger er trygghet på ett kostnadseffektivt sätt.

Industri elteknik

Vi hjälper er att optimera er belysning, med belysningsberäkningar och energibesparingar med ny teknik och nya styrningar.

Elrevision

Vi utför elrevisionsbesiktningar enligt gällande försäkringsvillkor och enligt riktlinjer från Brandskyddsföreningen och Elektriska Nämnden.

Entreprenad

Anlita våra behöriga elektriker för totalentreprenad inom el både vid renovering och nybyggnation.

Vi tar oss an såväl större som mindre installationer.

bemt elteknik

bemt elteknik arbetar med elentreprenad inom både nyproduktion och renovering, i såväl stora som små projekt. Vi tar hand om allt från projektering, offerter och ritningar till en färdigställd installation. När det handlar om till- och ombyggnationer, små och stora service- och reparationsarbeten är vi också en trygg partner där vi tar ansvar från felsökning till en väl fungerande anläggning. Vår bredd ger oss möjlighet att utföra alla elarbeten i såväl mindre bostadshus som större objekt exempelvis kontors- och affärslokaler eller industrifastigheter. Vi erbjuder även serviceavtal som vi skräddarsyr till era behov vilket ger er trygghet på ett kostnadseffektivt sätt. Vi utför elrevisionsbesiktningar enligt gällande försäkringsvillkor och enligt riktlinjer från Brandskyddsföreningen och Elektriska Nämnden. Vi utför styr- och reglerarbeten för att optimera er drift och verksamhet, vilket i längden minskar era utgifter.

Elinstallationer

Våra elinstallationslösningar är anpassade efter era behov. bemt utför alla typer av elinstallationer, stora som små. Vi är auktoriserade och uppfyller elsäkerhetsverkets krav för elarbete.

Oavsett om det gäller komplexa anläggningar som sjukhus, industrier, stora infrastrukturprojekt eller mindre omfångsrika konstruktioner såsom kontor, så kan vi skapa kostnadseffektiva el-lösningar anpassade för ert projekt. 

På bemt arbetar vi med att skapa effektiva, hållbara samt produktiva lösningar genom att leverera energibesparingar, driftsbesparingar och miljövänliga lösningar för att optimera er verksamhet.

bemt elteknik hjälper er med:

Regelbunden service

Med regelbunden service så hjälper vi er med löpande underhåll, ombyggnationer och om problem uppstår så ombesörjer vi alla akuta åtgärder.

Kontakta bemt

Ni är alltid välkomna att kontakta oss. Oavsett om ni vill ställa frågor eller bolla idéer, ser vi oss som er självklara partner. Vi kommer aldrig ta betalt bara för att lyssna.