Elteknik

Elinstallation

Vi är en fullservicepartner inom elinstallation och eftersträvar långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Service

Vi hanterar allt inom service.
Vi erbjuder även serviceavtal som vi anpassar efter era behov för att ge er kostnadseffektiv trygghet.

Industriell elteknik

Vi gör beräkningar och hjälper er att optimera er belysning. Med ny teknik och styrsystem kan vi åstadkomma energibesparingar.

Elrevision

Vi utför elsäkerhetsbesiktningar som säkerställer att elanläggningsinnehavaren har en anläggning som skyddar mot person- och sakskador.

Entreprenad

Anlita våra behöriga elektriker för totalentreprenad inom el.

Vi utför både renovering och nybyggnation och tar oss an såväl större som mindre installationer.

bemt elteknik

bemt elteknik arbetar med elentreprenad inom både nyproduktion och renovering i stora och små projekt. Vi tar hand om alla steg i processen: från projektering, offerter och ritningar till färdig installation. Även när det gäller till- och ombyggnationer samt små och stora service- och reparationsarbeten är vi en trygg partner som tar ansvar hela vägen från felsökning till en väl fungerande anläggning. Som en del av bemt elteknik erbjuder vår erfarna personal även projektering och montering av larm- och säkerhetsinstallationer. Vår breda kompetens ger oss möjlighet att utföra alla typer av elarbeten i såväl mindre bostadshus som större kontors- och affärslokaler eller industrifastigheter. Vi erbjuder serviceavtal som vi skräddarsyr efter era behov för att ge er kostnadseffektiv trygghet. Våra elanläggningsbesiktningar utförs enligt ELSÄK-FS 2008:3 – Elsäkerhetsverkets föreskrifter och allmänna råd om innehavarens kontroll av elektriska starkströmsanläggningar och elektriska anordningar.

Elinstallationer

Våra elinstallationslösningar är anpassade efter era behov.
Vi utför alla typer av elinstallationer, stora som små.

bemt är ett auktoriserat företag som uppfyller Elsäkerhetsverkets krav på elinstallatörer.

Oavsett om det gäller komplexa anläggningar, som sjukhus, industrier och stora infrastrukturprojekt, eller mindre omfångsrika konstruktioner i exempelvis kontor kan vi ta fram kostnadseffektiva elinstallationslösningar som är anpassade efter ert projekt.

På bemt arbetar vi med att skapa effektiva, hållbara och produktiva lösningar genom att leverera energibesparingar, driftsbesparingar och miljövänliga lösningar som optimerar er verksamhet.

Det här hjälper bemt elteknik er med:

Regelbunden service

Med regelbunden service hjälper vi er med löpande underhåll och ombyggnationer. Om det uppstår akuta problem löser vi det med snabba åtgärder.

Kontakta bemt

Ni är alltid välkomna att kontakta oss. Oavsett om ni vill ställa frågor eller bolla idéer ser vi oss som er självklara partner. Vi kommer aldrig ta betalt bara för att lyssna.