Om oss

Om oss

bemt AB ingår i den större koncernen bemtgruppen AB. I bemtgruppen är vi nu uppemot 170 medarbetare som arbetar inom våra fem bolag. bemt AB har sitt huvudkontor i Malmö med lokalkontor i Kristianstad, Sundsvall och Stockholm.

Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag. Många med etableringar i hela landet. bemt ingår i bemtgruppen som idag består av flera bolag; bemt AB, bemt fastigheter AB, VVS-Installatören i Malmö AB och Veco international. bemtgruppen omsätter över 250 miljoner kronor. Vi är etablerade i både Sverige och Norge.

Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör av service, projektering samt installation av våra samtliga verksamhetsområden. Vi erbjuder även teknisk konsultation inom dessa områden.

Förbättrad driftsekonomi och ökat miljöhänseende genom utvecklingen av produkter och tjänster är stora delar av bemts målsättning.

Varför oss ?

Vi är en komplett teknisk leverantör till industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag med etableringar i hela landet. Med oss får ni:

0 +
Utförda filterbyten
0 +
Utförda elkabeldragningar
0 +
Utförda OVK besiktningar
0 +
Utförda projekt