Vi erbjuder

Allt det tekniska under ett tak

Service
Entreprenad
Projektering
CAD-ritning
Konstruktion

Våra uppdragstyper

Inom samtliga teknikområden vi leverera följande expertis:

bemt hjälper till med att minska koldioxidutsläppen inom industrisektorn med 1000 ton per år

Genom åren så har vi på bemt hjälpt många fastighetsägare minska energiförbrukningen. En fastighet kan energioptimeras så att den inte slukar energi i onödan. Det tjänar du, din ekonomi och miljön på.

bemt utför installationer som skapar energiekonomisk drift inom: ventilation, värme, solenergi, kyla, el och belysning. Rätt underhållen utrustning minskar som regel energiförbrukningen med flera procent. Anläggningar behöver kontinuerligt behöver rengöras och optimeras för att behålla sina optimala driftsvärden. Betydande besparingar kan uppnås och på så vis minskas en del av energianvändningen och samtidigt öka livslängden på installationerna.

Vår filosofi är att vi vill skapa mervärde som bygger på långsiktiga relationer med energi och miljön i fokus.

I samarbete med många av våra kunder genomför vi långsiktiga energi- och underhållsprojekt. Tillsammans skapar vi en långsiktig plan för nödvändiga utbyten av installationer, enklare åtgärder som sparar energi och optimerar den dagliga driften.

Med ett serviceavtal hos bemt går det sedan att göra stora energibesparingar över tid. Kontakta oss på bemt så hjälper vi er verksamhet till miljövänligare och klokare energival.

Energieffektivisering – gynnar dig, din ekonomi och miljön.

bemt är certifierade enligt ISO 9001 och 14001